pedicure DordrechtDe pedicure bij u aan
huis in Dordrecht

06-12129815


provoet

Lid van brancheorganisatie Provoet


provoet

Lid van
brancheorganisatie Provoet

Lid van Provoet

Wie ben ik en waar sta ik voor

Welkom op de site van VivaVoet Mijn naam is Brenda, gediplomeerd medisch pedicure en werkzaam in Dordrecht en omgeving. Ik ben bij brancheorganisatie Provoet aangesloten en zodanig werkzaam als erkende pedicure. Naast de basisbehandelingen kan ik ook de zogeheten risicovoeten behandelen die bijvoorbeeld zijn ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing.


"Voeten vragen om deskundige zorg”. Pas bij pijntjes en andere ongemakkelijkheden merken we pas hoeveel we onbewust dagelijks gebruikmaken van onze voeten. En als dit in onbalans raakt heeft dit impact op ons doen en laten. We proberen dit te corrigeren door bij het lopen onze voet(en) te ontlasten en in feite beperken we daarmee ons dagelijks leven. Dit kan anders…....


Door deskundige zorg en advies kan ik deze ongemakken bij u wegnemen of voorkomen. Aandacht voor u staat hierin centraal: Luisteren naar de klachten en begrijpen welke impact dit op uw dagelijkse activiteiten heeft. Met een goede zorg, advies en tips kan ik uw voeten zoveel meer verlichten en wandelt u letterlijk en figuurlijk makkelijker door het leven.


Ik vind het belangrijk dat een pedicure bij Provoet, de brancheorganisatie, is aangesloten. Deze organisatie zorgt dat de vakbekwaamheid in de pedicurebranche op een hoogwaardig niveau blijft staan. Als pedicure blijf ik op de hoogte van alle (nieuwe) ontwikkelingen en ik word gestimuleerd dit ook bij te houden. En niet alleen ik, maar ook u heeft hier profijt van. Een ervaren en gediplomeerde medisch pedicure maakt een groot verschil !


Als ambulante pedicure bied ik alleen behandelingen aan huis. Net als in een praktijk kan ik bij u aan huis ook hier de professionaliteit als pedicure bieden.