pedicure DordrechtDe pedicure bij u aan
huis in Dordrecht

06-12129815


provoet

Lid van brancheorganisatie Provoet


provoet

Lid van
brancheorganisatie Provoet

Lid van Provoet

Ik heb last van een likdoorn / Ik wil een likdoorn laten verwijderen

Eeltpitten, eksterogen, likdoorns het zijn andere woorden voor hetzelfde. Bijna iedereen krijgt ooit wel eens last van een likdoorn. Dit kan door een verkeerde houding, wrijving of (verkeerde) druk van het schoeisel ontstaan. Een likdoorn kan (veel) pijn doen, maar het kan ook zijn dat u er helemaal geen last van heeft. Om te zorgen dat dat ook zo blijft, is het natuurlijk het beste om de likdoorn te laten verwijderen.


Advies

Wilt u uw likdoorn verwijderen? Als pedicure heb ik hiervoor de juiste hulpmiddelen in huis. Hiermee haal ik het eelt en de harde eeltpunten uit uw voet weg en bent u van de pijn verlost.


likdoorn of (voetzool)wrat?

Het is niet altijd makkelijk om een likdoorn van een voetzoolwrat te onderscheiden. Een voetzoolwrat vormt ook eelt rondom zich. Als het eelt wordt verwijderd, komt de kern vrij. Dan is pas te constateren of het om een likdoorn of een voetwrat gaat. Met behulp van speciale apparatuur kan ik de kern van de likdoorn verwijderen en bent u van de pijn verlost. Voor het verwijderen van een voetwrat verwijs ik u naar de huisarts door.